Fresh breeze set - happy hair reusel

Fresh breeze set

Fresh breeze set
€ 43.80 nu € 26.70
InStock
deo duo set
deo duo set
deo duo set

Jafra Fresh Breeze Set

Jafra Deodorant Set van 3 deodorants die je zelf kunt uitkiezen. De G.E.A. Deodorant (Gentle Effective Antipersprant) is de beste deodorant die er is!
Geen natte klotsende oksels meer, geen vieze zweet lucht. Ook zeer geschikt bij hormonale problemen zoals pubertijd / overgang en zelfs geschikt voor zweetvoeten.

Niet goed? Geld terug garantie
Bijzonder milde, zachte deodorant, zeer effectief. Voorkomt lichaamsgeur effectief.

Inhoud 60 ml

Tip: ’s ochtends de G.E.A. op de voeten aanbrengen voorkomt zweetvoeten
Maak een keuze uit de volgende deodorants om jouw eigen persoonlijke set te maken. (UIteraard mag je ook 2 dezelfde deodorants uitkiezen)

 

11423 G.E.A. (Gentle Effecitve Antiperspirant) Deodorant Roll-on
Een milde deodorantroller met sneldrogende, niet plakkende formule en tweevoudige werking: als antiperspirant beschermt hij de hele dag tegen transpiratie zonder de huid te irriteren. Als deodorant laat hij een zachte geur na op de huid – voor een langhoudend fris gevoel de hele dag door of tijdens het sporten. Geschikt voor elk huidtype.

50073 Daily Hair Minimizing Antiperspirant Deodorant Roll-On
Een milde deodorantroller die als antiperspirant beschermt tegen transpiratie en lichaamsgeurtjes, terwijl hij als deodorant een geur van bloemen op de huid achterlaat. Tegelijkertijd gaat deze roller haargroei tegen door een speciale actief werkzame botanische stof – het extract uit de bladeren van de Gymnema sylvestris Het botanische extract remt de activiteit van de haarfollikels, okselharen groeien langzamer en dunner – dus gemakkelijker om te scheren. Geschikt voor elk huidtype

49143 Aquatique Deodorant Stift
Een milde deodorantstick met sneldrogende, niet plakkende formule, die beschermt tegen onaangename geurtjes. Laat een frisse geur achter op de huid – voor een langdurig fris gevoel de hele dag door of tijdens het sporten. Door de frisse geur kan deze deodorant door vrouwen en mannen worden gebruikt.

51321 Terra One Deodorant Roll-On
Terra One Deodorant Fris & Pure, totale bescherming met een frisse geur en geen schadelijke ingrediënten. De Terra one producten zijn verrijkt met etherische oliën. Een frisse, aluminiumvrije deodorant, die beschermt tegen lichaamsgeurtjes. Hij hydrateert de huid en verzorgt deze met waardevolle etherische oliën van citroen, lavendel en munt. Vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen en werkzame stoffen afkomstig van producten van dierlijke herkomst. Bevat waardevolle lijnzaad- en arganolie.

14316 Navigo Homme Deo Stick
Jafra Navigo Homme Deo Stick; Geniet van de mannelijke kracht van Navigo Homme, een moderne mannen geur met frisse, groene en fruitige noten.
 

26051 Green Deo Stick
De Legend Deo Stick for Men is een super deodorant in de serie van Legend for Men. 60 gram Deodorant Stick. De Geur is oriëntaals en houtig. Een mooie en spannende geur voor de ervaren man: Hij is casual en klassiek. De oosterse noten geven deze geur diepte prestige en sensuele uitstraling. Nonchalant met klasse.


Terug naar overzicht